U Bingo trgovinama dnevno pozdravimo više od 250 hiljada kupaca koje snabdijevamo sa više od 28.000 proizvoda naših 770 domaćih dobavljača.

 

Prva Bingo trgovina otvorena je 1993. godine, a danas lanac trgovina čini više od 220 prodajnih i oko 50 ugostiteljskih objekata, te sedam tržnih centara.

 

Saznaj više
company-img

Sinonim za stabilnost i sigurnost semberskih poljoprivrednika, kompanija Semberka je osnovana 1979. godine. Kao fabrika za proizvodnju sušenog voća, povrća i začina, vrši otkup velikih količina poljoprivrednih kultura od domaćih proizvođača, te je njen značaj za lokalnu zajednicu ogroman. Nakon nekoliko teških godina, u kojima se fabrika našla pred gašenjem, 2016. godine postala je dio Bingo Group. U periodu koji je uslijedio ostvarila je značajne poslovne rezultate i započela sa izvozom na tržište Evropske unije.

 

Saznaj više
company-img

Smještena u samom srcu grada, Pivara Tuzla već 140 godina proizvodi jedno od najvoljenijih piva u BiH, Tuzlanski pilsner. Pored proizvodnje piva po potpuno prirodnoj recepturi, Pivara Tuzla posjeduje i proizvodnju mineralne vode i sokova vrhunskog kvaliteta. Nalazi se u sastavu Bingo Group od 2018. godine, kada je počeo višegodišnji ciklus milionskih investicija u modernizaciju i automatizaciju proizvodnje koji još uvijek traje.

Saznaj više
company-img

Preduzeće Majevica osnovano je sredinom prošlog vijeka, a njegova legendarna fabrika grickalica Corn Flips otvorena je 1980. godine. To je i godina rođenja njenog najpoznatijeg proizvoda – grickalice na kojoj su odrasle generacije – Gold Flipsa. Nakon što je zapala u velike finansijske probleme, fabrika je postala dio Bingo Group 2013. godine. Tada započinju i intenzivna ulaganja u infrastrukturu i proizvodnju novih grickalica za nove generacije mališana. Majevica je danas vodeći domaći proizvođač snack proizvoda koji izvozi u zemlje regiona i EU.

Saznaj više
company-img

Sa pedesetogodišnjom tradicijom proizvodnje, Duka je fabrika namještaja kojeg odlikuje vrhunska udobnost i visoka funkcionalnost. Asortiman kompanije čini više od 300 artikala dizajniranih u različitim stilovima kako bi svaki kupac imao mogućnost da kreira udoban i topao dom po svom ukusu. Duka se nalazi u sastavu Bingo Group od 2015. godine.

Saznaj više
company-img

Dita 1977 je tvornica deterdženata i jedan od prijeratnih giganata tuzlanske hemijske industrije. Nakon nesavjesne privatizacije našla se pred gašenjem, a spašena je voljom, upornošću i žrtvom svojih radnika. Postala je dio Bingo Group 2017. godine, nakon čega su u tvornici realizirane milionske investicije. Proizvodi veliki broj sredstava za higijenu u domaćinstvu i industriji, bilježi kontinuiran rast i razvoj, te izvozi 35% svoje proizvodnje.

Saznaj više
company-img

Ingram Srebrenik osnovan je 1961. godine kao željeznički kamenolom. Danas je poslovanje ove kompanije organizovano u tri proizvodne jedinice: rudnik krečnjaka, fabrika krečane i fabrika betonskih elemenata. U sastavu Bingo Group nalazi se od 2018. godine.

 

Saznaj više
company-img

Farma je najveći proizvođač jaja u Bosni i Hercegovini i jedinstven projekat koji donosi novu dimenziju domaćem peradarstvu. Posjeduje savremeni peradarski repro-centar i inkubatorsku stanicu za uzgoj jednodnevnih pilića i jaja.

Saznaj više
company-img

Kaletex je kompanija za proizvodnju tekstila koja već duže od 20 godina u kontinuitetu isporučuje uniforme, ali i ostale proizvode iz svog širokog asortimana, za klijente na domaćem i inostranom tržištu. Nakon izazovnog perioda privatizacije, kompanija 2018. godine ulazi u sastav Bingo Group.

Saznaj više
company-img